Qasr Al Sarab Desert Resort Anantara

Ervaar ongeëvenaarde luxe en comfort te midden van de mystieke woestijn charme van van Abu Dhabi's Empty Quarter. Maak een ritje op een kameel op zonovergoten duinen. Geniet van het freeform zwembad. Laat u inspireren door dit glorieuze Arabische decor.

Gelegen in het legendarische Rub'Al Khali, de grootste ononderbroken zandwoestijn in de wereld, omarmt Qasr Al Sarab Desert Resort by Anantara de epische avonturen van dit suggestieve landschap door een luxe oase voor veeleisende reizigers te bieden. Relax bij het zwembad bij uw eigen villa. Elke kamer, villa en suite wordt beschouwd als een van de mooiste verblijfplaatsen van Abu Dhabi met uitzicht op de woestijn.

Qasr Al Sarab Desert Resort by Anantara onderscheidt zich van andere hotels in Abu Dhabi en geeft haar gasten de typische Abu Dhabi luxe resort ervaring met recreatieve voorzieningen om de meest veeleisende smaken te behagen. Een heiligdom van welzijn, dat is gebaseerd op een serie van oude culturen in de Anantara Spa. Een keuze uit vier eetgelegenheden die de grootste Midden-Oosterse gerechten en fijne gastronomische ervaringen uit de hele wereld te bieden hebben.

Je komt op de site van Anantara. Klik op "change dates or details" in de linkerkolom om de juiste data & aantal personen in te vullen.

Het speciale tarief (Travel Industry Special Rate = tot 50% korting) wordt automatisch aangegeven indien beschikbaar!

Travel Industry employee ID card must be presented upon check-in!