Eastern Mangroves by Anantara

Een oase in het hart van de hoofdstad.

Majestueus gelegen aan de waterkant, is Eastern Mangroves Hotel & Spa by Anantara een natuurlijke haven aan de vooravond van het stedelijk leven. Deel uitmakend van een geïntegreerd hotel, jachthaven, retail en residentiële bestemming, biedt deze unieke locatie haar gasten een uitzonderlijke Abu Dhabi ervaring. De exotische schoonheid van waardevolle mangroves in de regio biedt het perfecte decor voor de rijke culturele tradities belichaamd in een indrukwekkende architectuur van het hotel. Ontdek de luxe accommodaties vanhet Emirati leven, maar toch met een natuurlijke charme.

Dwaal door de majestueuze zalen en gangen, een adembenemende showcase van Arabisch design, met grote centrale gangen en gewelfde plafonds. Een uitnodigend heiligdom zalig afgeschermd van de drukte van het centrum van de stad. Kies uit meer dan 200 kamers in dit pittoreske hotel in Abu Dhabi, allemaal ingericht in een comfortabele en toch chique stijl met weelderige culturele accenten. Geniet van de meest verse en beste gerechten in Paychaylen of ontspan met een drankje bij Impressionsmet uitzicht over de mangroves. Verjong uw zintuigen in de onvergelijkbare Anantara Spa.

Je komt op de site van Anantara. Klik op "change dates or details" in de linkerkolom om de juiste data & aantal personen in te vullen.

Het speciale tarief (Travel Industry Special Rate = tot 50% korting) wordt automatisch aangegeven indien beschikbaar!

Travel Industry employee ID card must be presented upon check-in!