Desert Islands Resort Anantara

Zwelg in koninklijke luxe in Desert Islands Resort & Spa by Anantara, een eiland toevluchtsoord ontworpen om de geest te boeien en het lichaam te verlichten. Met uitzicht over de glinsterende wateren van de Arabische Golf, in de ban vallend van eeuwen van suggestieve Midden-Oosten legendes. Ontdek majestueuze heuveltoppen die ontstaan zijn tussen de vijf en tien miljoen jaar geleden. Ontdek de diversiteit aan wild die dit unieke offshore-eiland bewonen, al zeer lang bekend om haar natuurlijke en ruige schoonheid.

Gelegen op de eiland oase van Sir Bani Yas, vlak voor de kust van Abu Dhabi, wordt Desert Islands Resort & Spa by Anantara beschouwd als een van de meest luxueuze Abu Dhabi resorts.

Laat u inspireren door het aanbod van activiteiten, zowel binnen als buiten het resort die zorgen voor de perfecte exotische vakantie. Ontdek de natuur en de dieren in het wild of wandel, kajak of relax en geniet van de Anantara Spa, een kustlijn infinity-zwembad en de fitnesszaal. Verschillende premium hotel restaurants waar zowel lokale als internationale gerechten bereid worden maken de Desert Islands Resort & Spa by Anantara ervaring compleet.

Je komt op de site van Anantara. Klik op "change dates or details" in de linkerkolom om de juiste data & aantal personen in te vullen.

Het speciale tarief (Travel Industry Special Rate = tot 50% korting) wordt automatisch aangegeven indien beschikbaar!

Travel Industry employee ID card must be presented upon check-in!