Anantara Sir Bani Yas Island Al Yamm Villa Resort

Anantara Sir Bani Yas Island Al Yamm Villa Resort is een oase van rust omringd door duizenden dieren in het wild. Ontdek dit majestueuze Sir Bani Yas Island, beroemd om haar natuurlijke ruige schoonheid.

Geniet van de eindeloze glinsterende zee en van het witte zandstrand van Sir Bani Yas Island, een natuurlijk heiligdom in de Arabische Golf. Stort u op een ochtend wildlife tocht, vang een glimp op van elegante flamingo's in de mangrove lagune.

Anantara Al Yamm Villa Resort is gebouwd met duurzaam design kenmerken die een perfecte aanvulling zijn op het delicate ecosysteem van het eiland. De luxe villa's in Abu Dhabi bieden luxe voorzieningen in een prive-omgeving met een ongeëvenaard comfort. Kom tot rust in de Anantara Spa; geniet van uitzonderlijk Italiaans geïnspireerd eten en ervaar een breed scala van activiteiten tegen een achtergrond van een paradijselijk eiland.

Je komt op de site van Anantara. Klik op "change dates or details" in de linkerkolom om de juiste data & aantal personen in te vullen.

Het speciale tarief (Travel Industry Special Rate = tot 50% korting) wordt automatisch aangegeven indien beschikbaar!

Travel Industry employee ID card must be presented upon check-in!