Anantara Al Sahel Villa Resort

Anantara Sir Bani Yas Island Al Sahel Villa Resort ligt binnen het beroemde Arabian Wildlife Park. Het biedt een onvergelijkbare glimp van de natuurlijke schoonheid van dichtbij. Maak begeleide tochten naar de nabijgelegen zoutkoepels heuveltoppen, pauzeer om de pracht van de dieren te bewonderen. Koester gezellige avonden in de Savannah Grill, geniet van de meest verse producten en sappig gegrild vlees.

Anantara Al Sahel Villa Resort ligt te midden van de opvallende schoonheid van de woestijn, het is een elegante oase die moeiteloos genesteld is binnen de ruige omgeving van het eiland. Vanaf uw eigen villa, vangt ueen zeldzame glimp van grazende gazellen en andere eilandbewoners op. Geniet van een aperitiefje doordrenkt met Arabische kruiden, en breng de avonduren ontspannen door in de warme wateren van uw persoonlijke zwembad onder de sterren.

Gelegen op Sir Bani Yas Island bij de open vlaktes van het 4100 hectare Arabian Wildlife Park, bieden de 30 privé villa's luxe voorzieningen met een traditionele en authentieke touch. Anantara Al Sahel deelt dit eiland met meer dan 10.000 dieren.

Je komt op de site van Anantara. Klik op "change dates or details" in de linkerkolom om de juiste data & aantal personen in te vullen.

Het speciale tarief (Travel Industry Special Rate = tot 50% korting) wordt automatisch aangegeven indien beschikbaar!

Travel Industry employee ID card must be presented upon check-in!