Boekingsformulier

Boekingsformulier

Beste collega’s,

Let a.u.b. op de volgende punten:

Alle aanbiedingen gelden uitsluitend op aanvraag. Dit betekent dat wij geen contingenten hebben bij de hotels. Voor een boeking hebben we het volgende nodig:

1. een volledig ingevuld boekingsformulier;
2. een kopie van uw dienstbewijs uploaden of verzenden per email of per fax: 084 8326115 (bijv. airline-id, pasje van reisorganisatie, verklaring van werkgever/manager op briefpapier van bedrijf dat u er werkzaam bent, visitekaartje, etc.).

Alle gepubliceerde tarieven zijn prijzen per persoon en gelden bij een 2 persoons kamer bezetting.
Voor 1 persoons kamer tarieven a.u.b. een email sturen alvorens dit boekingsformulier in te vullen, zodat we u eerst het correcte tarief kunnen mededelen.

Houd er rekening mee dat we geen beschikbaarheidsaanvragen kunnen verwerken. Uitsluitend indien we uw – in het boekingsformulier – genoemde gegevens kunnen bevestigen, is de boeking voor beide partijen bindend.

Met de boeking, die uitsluitend schriftelijk per email of fax kan worden bevestigd, sluit u een bindende reisovereenkomst af bij InsiderTravel. De overeenkomst komt tot stand bij de aanname van InsiderTravel. U ontvangt meteen of direct na de afsluiting van de reisovereenkomst een schriftelijke reisbevestiging en een factuur.

Voor boekingen binnen Europa dient het bedrag 1 maand voor aankomst te worden voldaan aan InsiderTravel. Voor boekingen buiten Europa dient het bedrag na bevestiging meteen te worden voldaan, met uitzondering van de Villa Hotels op de Malediven (Holiday Island, Paradise Island, Royal Island en Sun Island) & de Beachcomber Hotels op Mauritius en de Seychellen, hier dient het bedrag ook pas 1 maand voor aankomst te worden voldaan aan InsiderTravel. Last minute boekingen dienen per omgaande te worden voldaan aan InsiderTravel.


Klik hier voor onze algemene voorwaarden

U kunt uw visitekaartje/werkgeversverklaring/airline ID ook per email sturen naar: info (at) insidertravel.nl